UnioGame
Pentru a vedea continutul Forumului trebuie sa te inregistrezi !
Multumim.
Cautam Administratori,Super-Moderatori,Moderatori si Designeri , pentru detalii vizitati Sectiunea Anunturi ale Forumului.

Pentru mai multe informatii add madalinadrian76@yahoo.com
UnioGame
Pentru a vedea continutul Forumului trebuie sa te inregistrezi !
Multumim.
Cautam Administratori,Super-Moderatori,Moderatori si Designeri , pentru detalii vizitati Sectiunea Anunturi ale Forumului.

Pentru mai multe informatii add madalinadrian76@yahoo.com

HostName: Alpha RPG | /bonus | Oferim Helper/Lider - 30 ON! Address: 93.119.26.46:7777

Caut Staff si dau grade !

Distribuiţi|

[TUTORIAL]Creare Panta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Tudo
Fondator
Tudo

Rank: Fondator
Varsta : 28
Localizare : Tandarei Jud.Ialomita
Stare de spirit : Happy

EVIL.SYTES.NET
Connect EVIL.SYTES.NET: [TUTORIAL]Creare Panta   Empty
MesajSubiect: [TUTORIAL]Creare Panta [TUTORIAL]Creare Panta   EmptyMier Sept 12, 2012 11:37 am

Tutorial Creeare Rampa.

Descriere: In acest tutorial va voi arata cum sa creeati o rampa asemanatoare plecari din baza de_dust2 spre A.
*mai intai va voi arata cum puteti creea cu clipping tool [shift+x] iar apoi cu vertex tool (manipulation) [shift + v].

Sa incepem...
*mai intai selectam marimea cu care lucram.
*marimea se selecteaza din partea stanga sus de pe aceste butoane:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

*pentru a vedea cu ce marime lucrati. va uitati jos in dreapta la: "Snap: On Grid:"
*eu va voi arata pe marimea 16 (64 e default cand intri in program, dar va va iesi prea mare daca nu cunoasteti programul)

1. Creem un cub cu Block Tool [Shift + B] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
2. Selectam cubul cu Selection Tool [Shift + S] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine](cubul trebuie selectat in prima imagine cea care scrie camera)... va e mai usor asa cand aveti harta complexa. Se poate si din celelalte casute dar daca aveti multe chestii pe harta sar putea sa selectati altceva ..

3. Varianta Clipping Tool [Shift + X] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
*ok dupa ce l-ati selectat va uitati in camera "front (y/z)"
*selectati clipping tool si trageti o linie de pe coltul de jos al cubului pana in coltul de sus pe lung, ca si in poza de mai jos.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
*dupa ce ati taiat, nu apasati enter, apasati Shift + X pana va apare cu rosu partea de sus ca si la mine. (partea cu rosu va fi partea taiata cand apasati voi enter).
*dupa ce va aparut partea de sus cu rosu puteti da enter.
4. Varianta Vertex Tool [Shift + V] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] acelasi lucru o sa iasa da poate vi voua mai usor.
*incepem tot asa de la partea in care cubul este intreg.
*la fel il selectati cu selection tool dupa care selectam vertex tool.
*prima oara cititi apoi va uitati la poza de mai jos:
*tot asa in camera front (y/z)
*apasati pe punctul alb din 1. tineti apasat si trageti peste punctul 2, cand lasati click o sa va apara un mesaj "Merge vertices" dati Yes, iar apoi apasati pe Selection Tool sau pe orice alt Tool pentru a va creea panta automat.
Cam atat, am incercat sa va explic cat pot de simplu cu cat mai multe poze sper ca ati inteles.
Daca vreti puteti sa creeati si balustrazi cum am facut eu la cealalta lucrare.
Se face la fel, mai creeati inca un cub subtire pe langa block putin mai inalt (in poza de mai jos l-am facut cu 2 cubulete mai inalt)
Rezultat Final
Bafta.

Enjoy and +
Sus In jos
http://board.uniogame.com

[TUTORIAL]Creare Panta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Tutorial creare DNS