Rank: Fondator Mesaje : 584 Varsta : 28 Localizare : Tandarei Jud.Ialomita Stare de spirit : Happy
EVIL.SYTES.NET Connect EVIL.SYTES.NET: | Subiect: Revizuire simpla: UnioGame Dum Apr 07, 2013 11:21 am |
|
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | Primele impresii: | |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | Aspectul general al forumului: | |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | Activitate si statistici: | |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | Staff-ul si grupurile forumului: | |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | Originalitate si calitate: | |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | Organizarea forumurilor si a categoriilor: | |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | Modul de scriere in limba romana: | | Concluzii:- Inca de cand am intrat pe forum am fost transferat in inima gaming-ului. Imi place foarte mult tema aleasa si i se potriveste de minune unui forum de gaming. Ar fi in regula sa mai reduceti putin din efectul shadow la hover pentru ca este foarte greu de citit.. Aveti un mic bug la tema: La hover nu se intampla nimic la imaginile si la numarul forumurilor si mesajelor dar atunci cand iei cursorul din acea zona opacitatea este una foarte mica. Logo-ul ar fi putut fi unul mai bine ales, cu niste culori mai potrivite pentru culoarea principala a forumului. Nici cu activitatea nu stati prea bine, tinand cont ca aveti 74 vizitatori (la ora 21:30) si doar 5 membri inregistrati. Se pare ca vizitatorii nu sunt atrasi de continutul forumului !
Mult succes cu forumul !
Nota finala a forumului: 7.71 Ce parere aveti...???
Ultima editare efectuata de catre Madutzu in Lun Apr 08, 2013 9:59 am, editata de 1 ori |
|
Rank: User Activ Mesaje : 91 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : Happy :D
| Subiect: Re: Revizuire simpla: UnioGame Dum Apr 07, 2013 2:00 pm |
|
| E bun..dar se putea si mai bine sa recunoastem |
|
Rank: User Activ Mesaje : 133 Localizare : Caracal Stare de spirit : Happpyy :*
EVIL.SYTES.NET Connect EVIL.SYTES.NET: Cautam Donatori ! Cine vrea add madalinadrian76 ! Dam admine celor care doneaza minim 3 Euro . | Subiect: Re: Revizuire simpla: UnioGame Vin Apr 12, 2013 11:05 am |
|
| Forumul e superb / staff de treaba/ posturii folositoare / Nota 10/10 |
|
Rank:
| Subiect: Re: Revizuire simpla: UnioGame |
|
| |
|