Rank: Membru Mesaje : 5 Varsta : 29 Localizare : Botosani Stare de spirit : Crazy
EVIL.SYTES.NET Connect EVIL.SYTES.NET: | Subiect: Cerere rank Printzu Joi Feb 21, 2013 11:26 am |
|
| ★ Nick-ul tau: Printzu<3 ★ Prenume: Mihai ★ Vârsta: 17 ★ Primele 3 cifre din CNP: 146 ★ Locatia: Botosani ★ Contact Y/M: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ★ Grad Dorit: Fondator ★ De ce vrei aceasta functie: Pentru ca am experienta din Domeniu si voi ajuta mult comonitatea si daca sunteti de acord va voi cumpara si domeniu .ro sau .com ★ Ati citi Regulamentul ?: Dapz |
|
Rank: Fondator Mesaje : 584 Varsta : 28 Localizare : Tandarei Jud.Ialomita Stare de spirit : Happy
EVIL.SYTES.NET Connect EVIL.SYTES.NET: | Subiect: Re: Cerere rank Printzu Joi Feb 21, 2013 11:37 am |
|
| 1. Nu ai citit Regulamentul 2. Nu ai 17 ani k nu esti nascut in 1946 3. Daca vrei Moderator iti dau daca nu NU ! 4. Am nevoie de Staff activ si care sa posteze resurse pe forum Daca vrei Moderator lasa Reply |
|
Rank: Membru Mesaje : 5 Varsta : 29 Localizare : Botosani Stare de spirit : Crazy
EVIL.SYTES.NET Connect EVIL.SYTES.NET: | Subiect: Re: Cerere rank Printzu Joi Feb 21, 2013 11:42 am |
|
| |
|
Rank: Fondator Mesaje : 584 Varsta : 28 Localizare : Tandarei Jud.Ialomita Stare de spirit : Happy
EVIL.SYTES.NET Connect EVIL.SYTES.NET: | Subiect: Re: Cerere rank Printzu Joi Feb 21, 2013 11:44 am |
|
| |
|
Rank:
| Subiect: Re: Cerere rank Printzu |
|
| |
|