Rank: Fondator Mesaje : 584 Varsta : 28 Localizare : Tandarei Jud.Ialomita Stare de spirit : Happy
EVIL.SYTES.NET Connect EVIL.SYTES.NET: | Subiect: Cerere Helper Sam Sept 10, 2016 2:39 am |
|
| MODEL DE POSTARE PENTRU CERERE HELPER: Nick: Level (minim 8): Prenume: Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC): De ce doresti helper: Caracterizeaza-te in cateva cuvinte: Poza cu /stats (obligatoriu): Alte precizari:
INFO: Daca nu ai level 8 (5 avand din bonus nu cred ca e greu sa faci level 8) nu are rost sa mai faci cerere ! |
|
Rank: Membru Mesaje : 2 Varsta : 26 Localizare : Balan, Harghita Stare de spirit : Linistit.
| Subiect: Re: Cerere Helper Sam Sept 10, 2016 3:42 pm |
|
| Nick: oLdSiLENT Level (minim 8): 6 Prenume: Szocs De ce doresti helper: Imi doresc helper deoarece vreau sa ajut in evoluarea serverului si sa-i ajut pe cei incepatori. Caracterizeaza-te in cateva cuvinte: Ma numesc Gabor, am frumoasa varsta de 17 ani si locuiesc in orasul Balan. Sunt o fire timida de fel, dar cand imi dau drumul la limbarnita ma opresc foarte greu. Mai am si o gramada de defecte [ca orice om] dar cateva dintre ele sunt lenea, orgoliul si avaritia [ zgarcenia ] si nu tolerez de nici un fel minciuna. Nu ar trebui sa spun eu care sunt calitatile mele, las pe ceilalti din jurul meu sa spuna asta, deoarece dupaia ar disparea modestia, desi cei din jurul meu spun ca sunt "plin de calitati". Cateva din Hobby-urile mele sunt fotbalul, SA:MP-ul, dar si sa ies cu prietenii in timpul liber la un pub sau la o bauta. Sunt un baiat caruia ii place sa isi faca noi prieteni si care ajuta unul din ei la bine, cat si la greu, rescpectul reciproc este una dintre caracteristicile mele, sunt pregatit mereu de orice, sa invat ceva de la cei mai buni decat mine si pe deasupra nu imi lipsesc cei 7 ani de acasa deoarece parinti mei au avut mare grija sa fiu un baiat ordonat si civilizat. Daca vreau sa fac ceva ce imi place, nu ma dau batut pana nu obtin acel lucru si incerc cat de mult pot sa imbin utilul cu placutul. Motto-ul meu este ''Respecta si vei fi respectat'', dar si ''Un om destept rezolva problema, altul si mai destept o evita'' de aceea sunt un baiat cinstit si nu mai vreau atata ura si coruptie in Romania, si ''bisnitele murdare'' de cei care nu pun osul la treaba si vor sa castige un ban ''murdar''. In ceea ce priveste cunostiintele mele in limbiile straine engleza este limba straina ce o stapanesc cel mai bine, de asemenea ma descurc si la limba franceza. Practic ''Sportul Rege'' fotbalul de 8 ani si pot spune ca m-a disciplinat extraordinar de mult si am performante bune in ceea ce priveste competitile. In 2013 am participat alaturi de echipa mea, ASA Balan, la turneul zonal care s-a desfasurat la Miercurea Ciuc, acolo am ajuns pana in finala si am jucat contra echipei Odorheiu Secuiesc. Din nefericire, am pierdut cu scorul de 3-1, dar a fost o experienta foarte placuta ca am ajuns pana acolo si sunt foarte mandru de aceasta realizare si sper ca anul acesta sa o depasim. Acestea fiind spuse, sunt doar cateva caracterizari a personalitatii mele, sper ca v-a placut ce am scris pentru ca am pus foarte multa munca, sinceritate, dar si foarte mult suflet in aceasta aplicatie. Poza cu /stats (obligatoriu): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Alte precizari: Bafta. |
|